Kokken Trine Hahnemann, Berlingske Media og Gyldendal laver POP-UP køkken
Dato: 1. december 2011

Berlingske Media, Gyldendal og Trine Hahnemann er gået sammen om at lave et POP-UP køkken.

»POP-UP køkkener er stadigvæk ikke så store i Danmark, men man ser dem rigtig meget i udlandet. De eksisterer kun kort og giver mulighed for at smage mad fra dygtige kokke, der elsker mad, men ikke nødvendigvis ønsker at drive en restaurant. Jeg har rejst verden rundt og lavet POP-UPs rundt omkring i byer som London og New York, og nu synes jeg, at det kunne være rigtig sjovt at prøve at lave det i min egen by«, fortæller Trine Hahnemann og fortsætter:

»Ideen bag POP-UP køkkenet er at sætte hverdagsmåltidet i centrum på steder, som er unikke, og hvor folk ikke normalt kan komme til! Derfor er min hverdagsmad og Gyldendals Trykkeriet et fantastisk mix«.

Der er få billetter tilbage til arrangementet, som finder sted i morgen aften, torsdag 1. december 2011, hos Gyldendal i Trykkeriet, Klareboderne 3, København K.

Læs mere om POP-UP køkkenet på http://www.lidtmere.dk/events/hahnemann

Om Trine Hahnemann:

Trine Hahnemann er kogebogsforfatter, madskribent, kok og indehaver af kantinevirksomheden Hahnemanns Køkken, der på 15. år driver kantiner, hvor maden er lavet fra bunden med kærlighed og med vægt på gastronomi, bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi.

Med venlig hilsen

Gyldendal

Tilmeld nyhedsbrev

E-mail